The Dog House Gokkast Review

Ben je dol op honden? Je hebt geluk! Bereid je voor op een gokkast met de beste vriend van de man. Deze honden zijn zowel grappig als schattig. Lees deze beoordeling om uit te vinden alles over de Sticky Wilds, multiplier wildernis en gratis spins rondes. Jackpot waarschuwing: U kunt naar huis tot 6750 keer uw inzet (honden niet inbegrepen)!

4 Honden, 5 rollen.

4 domme honden begroeten je wanneer je deze gokkast begint. Ze leven in een hondenhok in een typische groene tuin in een buitenwijk. De honden zijn de best betalende symbolen in dit spel. Eerst is er de schattige en knuffelige mopshond. Ten tweede is er de grappige en enthousiaste rottweiler. Ten derde is er de schattige en Girly Shih Tzu. En als laatste is er de teckel. Onze persoonlijke favoriet was de mopshond, vanwege zijn grappige dans als je wint. Het hondenhok is erg belangrijk in dit spel, omdat dit het ‘wild’ symbool is.

Willekeurige symbolen wanneer je wint geven een vermenigvuldigingsfactor van 2x of 3x bovenop de winst. Dit is voor zowel het basisspel als de gratis spins. Je kunt maximaal 3 wilds vergaren die oplopen met elkaar tot een maximale multiplier van 9x. Daarom is een ​​rode edelsteen in The Dog House gokkast, met welke de spreiding van de wild symbolen is te verkrijgen. Het kan op 3 van de 5 rollen verschijnen.

The Dog House in cijfers

The Dog House-gokkast heeft 5 rollen, 3 rijen en 20 vaste winlijnen. Je kunt plezier hebben met de honden op je computer of mobiele telefoon. Spins kunnen worden ingesteld van 0,20 tot 100 munten. Je wordt beloond met geweldige winsten van 1.20x tot 37.5 maal je inzet op de winlijn wanneer je 5 overeenkomende symbolen krijgt. De RTP (Return To Player) van dit spel is 96,51%. Best leuk voor een gokspel! Het spel heeft een hoge variantie, wat grote winsten betekent (maar soms ook grote verliezen)! Geen paniek als je een beetje down bent, dingen kunnen heel snel veranderen. Je kunt ook Autoplay gebruiken om automatisch 10 tot 100 spins te spelen, we raden dit echter niet aan. Quickspin wil met 2x de normale snelheid centrifugeren, Turbospin zelfs op 4x. Hierdoor verlies je wel de focus, dus pas op. Toch zijn er wel volop opties voor elk type speler!

Free Spins Dog Party

Natuurlijk worden dingen pas echt leuk tijdens de gratis spins-ronde. Vooral vanwege de wild symbolen in de middelste rollen. Om de bonus game te starten, moet je paw scatters op rollen 1, 2 en 3 in één spin op de rollen raken. Je wordt dan door de Rottweiler uitgenodigd in het hondenhok, waar je verschillende reels krijgt met een grootte van 3×3. Elke rol heeft de nummers 1 tot 3, wat het aantal gratis spins aangeeft dat je krijgt. Je draait één keer en telt de getallen die verschijnen. Je hebt een minimum van negen en een maximum van 27. Voor alle wilds je op rollen 2-4 zul je een gratis spin of een 2x of 3x vermenigvuldiger krijgen. Dan zal het een ‘sticky wild’ worden voor de rest van de bonusronde.

Fruitmachines voor iedereen

Van tijgers in de jungle tot katten op banken; er zijn honderden videoslots voor ieder wat wils. Elk nieuw spel, zoals The Dog House, moet concurreren met de bestaande. Nieuwe spellen moeten dus iets extra’s brengen. The Dog House slaagt erin de charme en de dwaasheden van onze dieren speelbehoeften te kietelen. Het is schattig, het is leuk en het heeft een aantal mooie bonusspellen. Het hondenhuis is beschikbaar vanaf maart 2019.