Mooie fruitmachines voor 2018 deel 2

ageogthegods-playtech-GoddessOfWisdom-slots

(Hey, psst; deel 1 van gokkasten voor 2018 al gelezen?)

Ozwin’s Jackpots

Ozwin’s Jackpots is het nieuwe juweeltje van Yggdrasil. Je kruipt bij dit spel in de rol van een jonge tovenaar, die de taak heeft de oude magiër Ozwin zijn gedaante als mens probeert terug te geven. Als dit lukt word je rijkelijk beloond; Ozwin heeft er maar liefst vijf jackposts voor over om gered te worden!

Jumanji

Laat het maar aan NetEnt over om de vetste films te vinden om in een spel om te toveren. Wie herinnert zich niet Jumanji? De film die we allemaal wel vijf keer hebben gekeken. De preview laat nog niet veel zien over de gameplay, maar NetEnt kennende wordt het een spel vol actie en bonusspellen. Wist je trouwens dat er ook een remake van de film gaat uitkomen?

DJ Hardwell

Probeerde je afgelopen maand DJ Hardwell te huren voor je verjaardag (geld over…)? Dan had je de kans dat hij al geboekt was om zijn eigen gokkast te presenteren bij Stakelogic! Een geweldig idee om een gokkast aan een DJ te verbinden, want iedere spin wordt een muzikaal feestje. We kunnen dan ook niet wachten tot deze fruitmachine online komt. Uiteraard kun je ‘m gratis uitproberen op deze site als het zover is!

DartsHeroes

Stakelogic pakte vorig jaar ook al dik uit voor hun nieuwe gokkast! Dus om je alvast warm te maken, kun je op Unibet Dartsheroes spelen uit 2017. Niemand minder dan Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Gary Anderson en Phil Taylor traden aan om de presentatie van ‘hun’ DartsHeroes wat extra elan te geven. Nu treed jij in hun schoenen!

Geen zin om te wachten? Geen probleem! Wij hebben voor jou alle succeskasten van voorgaande jaren waar je gratis kunt spelen!